Start from here

Our Story

Gallery

Noise

Get in touch

Logo Støjakustik.dk - gå til forsiden

Vi tilbyder bla.:

Lydteknisk godkendte støjpaneler

 

Fleksibelt modulsystem til indkapsling af maskiner og kontorer

 

Modulsystem bestående af paneler, døre, vinduer, porte, sluser og støjvægge.

 

Det rullende værksted, som er udstyret med alt tænkeligt værktøj.

Profil

Støjakustik leverer støjdæmpning og akustikløsninger til industri, den offentlige sektor og til private. Vi har 20 års erfaring og anvendes som specialister og rådgivere inden for alle grene af støj- og akustikløsninger. Vi tager ansvar for alle processer fra opmåling, over montage til det færdige projekt. Hos os er et ord, et ord. Det betyder, at projektet altid leveres til aftalt tid.

 

En global partner

Støjakustik løser både opgaver i Danmark, England, Tyskland, Polen, Tjekkiet, Rusland og Holland. Vi har professionelle samarbejdspartnere i ind- og udland, som leverer markedets bedste støj- og akustikprofiler. Profiler som er prisattraktive, og som altid vælges på baggrund af en grundig analyse af behov og løsningskrav. En analyse der enten foretages af os eller af kundens rådgivere.

 

Støjakustik giver garanti

Støjakustik lever af tilfredse kunder. Vi har et højt serviceniveau, en høj kvalitet, og så er vi gode til at afkode kundens behov. Det er vigtigt for os, at løsningen både dæmper lyden til det aftalte niveau og bliver en naturlig del af produktionsmiljøet, så effektivitet og arbejdsmiljø er i højsæde. Vi er vestjyder og kun tilfredse med det bedste. Derfor giver vi også garanti på de støjløsninger, vi leverer. Hvis ikke støjreduktionen er opnået til det aftalte niveau, laver vi de ændringer, der skal til, så kravene opfyldes. Det kalder vi sund fornuft.

 

Markante kunder

Støjakustik arbejder for markante kunder som Grundfos, Danfoss, Tulip, Glud & Marstrad, Velux m.fl. Vores kunder er altid vores fokus, og det gælder både de mindre og de store kunder.

 

Støjakustik har lavet denne brochure som fortæller om vore løsninger og muligheder indefor støj, akustik, problemanalyse mm.
  •  

Støjproblemer

Vi tager ansvar for hele processen

Støjproblemer på arbejdspladsen kan give varige høreskader, højere sygefravær og nedsætte produktiviteten. Ved at forbedre lydforholdene opnås bedre trivsel, bedre arbejdsmiljø og en bedre medarbejder performance. Støjakustik.dk er specialister i støjproblemer.

 

I Støjakustik.dk tilbyder vi at tage hele processen fra kortlægning af støjproblemerne til rådgivning, projektering, konstruktion og montage. Den indledende og afsluttende støjmåling foretages af eksterne partnere, som vi kan henvise til. Vi kender markedet indgående og samarbejder kun med de bedste.

 

 

Støjakustik.dk tilbyder en bred pallette af løsninger til reduktion af støjniveauet både indendørs og udendørs.

Kontakt os og hør nærmere: +45 53 74 80 02

STØJ AKUSTIK

Støjproblemer - vi tager ansvar for hele processen

Service & Støjdæmpning ApS

Holmhuse 2

DK-7860 Spøttrup

+45 53 74 80 02

Lydteknisk godkendte

støjpaneler

 

© 2015 www.michaeldomino.dk